Pilz toont voor het eerst IO-Link Safety-oplossingen op de SPS – smart production solutions

2022-10-27

IO-Link Safety komt in beweging: de IO-Link Safety-technologie is beschikbaar en de eerste apparaten worden ontwikkeld en zijn reeds getest. Acht fabrikanten hebben zich nu verenigd om hun IO-Link Safety-oplossingen live te demonstreren op de SPS in Neurenberg. Van failsafe PLC's en IO-Link Safety-Master tot IO-Link Safety-Devices bestrijkt de Demonstrator alle communicatieniveaus. Voor het eerst worden beide werelden, namelijk IO-Link Safety en IO-Link Standard, gecombineerd in één toepassing.

Wij zijn aanwezig met twee IO-Link Safety-producten. De veiligheidslichtschermen PSENopt II advanced IOLS en de knoppenunit PITgatebox IOLS van Pilz maken als prototypen deel uit van deze toepassing. Ze geven zowel veilige als niet-veilige gegevens door aan de overkoepelende IO-Link Safety-Master. De gemengde communicatiemodus maakt zo de uitwisseling mogelijk van zowel veilige als niet-veilige gegevens met hetzelfde IO-Link Device. Dit maakt IO-Link Safety tot een zeer krachtig instrument.

 

Wilt u zich zelf een beeld vormen van het potentieel van deze nieuwe technologie?

Bezoek dan de live demonstratie op de stand van de PROFIBUS Nutzerorganisation e.V. (PNO) in hal 5, stand 210. Als u vragen hebt, staan onze experts van de IO-Link Safety werkgroep van de IO-Link Community ook klaar om u met raad en daad bij te staan op onze stand in hal 9, stand 370 .

IO-Link respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen