IO-Link Group Belgium straalt op Indumation 2019

2019-03-13

IO-Link Group Belgium straalt op Indumation 2019

 

Na de bezoekerstoename met 33% tijdens de vorige editie in 2017 (toen daagden er 7.831 professionele bezoekers en 631 studenten op) breekt deze vakbeurs voor industriële automatisering, optimalisering en innovatie haar eigen record: 16 procent meer professionals en een duidelijke verdubbeling, wat het aantal studenten betreft.

IO-Link Group Belgium kreeg dan ook heel wat bezoekers op zijn stand voor meer informatie te bekomen over deze technologie en zijn verschillende mogelijkheden van smart communication. De partners van IO-Link Group Belgium organiseerden een wedstrijd waarbij de deelnemers een iPad konden winnen door het bezoeken van de verschillende standhouders. Op het einde van iedere beursdag werd 1 winnaar uitgeloot. Een leerling uit de technische richting en 2 professionele bezoekers zijn de gelukkigen.

 

De drie winnaars zijn

 • Winnaar eerste dag
  Dhr. Hayon Yann van de Bischöfliche Schule Sankt Vith

  io link nieuws indumation dag1
 • Winnaar tweede dag
  Dhr. Jonathon Plos van Takeda uit Jubise

  io link nieuws indumation dag2
 • Winnaar derde dag
  Dhr. Dries van der Kleij van SemioticLabs uit Haasrode

  io link nieuws indumation dag3

We wensen de winnaars veel plezier met hun iPad!
Bij de overhandiging van de iPad’s bedankten de winnaars de leden van IO-Link Group Belgium voor dit super initiatief.

 

Student uit Sankt-Vith

Speciaal was wel de overhandiging van de iPad aan Yann Hayon uit Sankt-Vith. We bezochten de school samen met Michel Vanquathem van Agoria (Expert Orgainsation & People bij Agoria) en Marc Everaert van ifm die de IO-Link Group Belgium leden vertegenwoordigde. De leerlingen vertrokken om 6 uur ’s morgens vanuit Sankt-Vith en bezochten met hun klas de beurs. Ze waren in totaal meer dan 12 uur onderweg voor een niet te vergeten bezoek aan de beurs. Leraar Joseph Dries die hen begeleide vertelde ons dat een rit naar de beurs zeker de moeite waard is daar de leerlingen met de recentste technologie in aanraking komen en dit live kunnen ontdekken. Ook de ontdekking van IO-link als communicatie van sensoren en actuatoren was voor hen een ware revelatie.

 

Komende IO-Link Workshops

IO-Link Group Belgium bedankt ook alle bezoekers en nodigt iedereen uit op de komende workshops in Gent op 7 mei en in Louvain-La-Neuve op 14 mei.

Meer info ? Klik dan door naar onze events

 

IO-Link respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen