Data eenvoudig tot in de PLC

2021-12-07

IO-Link sensoren en actuatoren worden meer en meer de standaard in de markt. Maar hoe geraken die signalen tot waar ze moeten? Beckhoff beschikt daarvoor over een breed gamma aan IO-Link Masters type V1.1. Welk IO-Link device u dus ook gebruikt, de communicatie kan heel eenvoudig gebeuren. De laatste toevoeging aan het portfolio is de EP6224-3002.

IO-Link Masters capteren de data van sensoren tot in de PLC, maar schrijven ook data naar actuatoren. Beckhoff gaat nog een stapje verder in het gebruiksgemak dat IO-Link Masters al bieden door daar nog een naadloze integratie in de TwinCAT omgeving aan toe te voegen. Gewoon even scannen en de volledige topologie van aangesloten sensoren en actuatoren staat ter beschikking. Configureren kan vervolgens zeer eenvoudig en transparant gebeuren.

io link nieuws beckhoff detail

Met een uitgebreid portfolio aan IO-Link Masters (V1.1) kan Beckhoff inspelen op de verschillende noden van gebruikers. Met vier of acht IO-Link poorten, Class A of Class B, in IP20 of IP67 uitvoering, met EtherCAT P aansluiting om met dezelfde kabel ook voeding te voorzien … De meest recente toevoeging is de EP6224-3002. Een uiterst compacte IO-Link Master Class B met vier IO-Link poorten in IP67. Op die manier kunnen ook sensoren of actuatoren die meer energie nodig hebben even eenvoudig verbonden worden, zonder dat het u veel ruimte kost.

IO-Link respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen